Харчове виробництво


Вироби з металу для харчового виробництва

Якісне проектування, інженерна розробка та сучасне програмування для обладнання у харчової галузі є вкрай важливим, адже від цих трьох етапів залежить смак кінцевого споживчого продукту.
Наша компанія має досвід у забезпеченні швидкої і правильної організації роботи харчового обладнання - від прийому сировини до упаковки продукту.

Сьогодні ринок дуже динамічний, швидко розвивається і потребує постійного вдосконалення. Основними вимогами до харчового обладнання є: високо технологічність, ефективність, надійність та легкість у використанні.
Наші проектанти, технологи та інженери слідкують за світовими трендами та новинками, щоб іти в ногу з часом та потребами харчової промисловості, зокрема, кондитерських пекарень, щоб пропонувати для Вас найкращі рішення.

Якщо Ваша діяльність пов'язана з випіканням хлібобулочних та кондитерських виробів. Ваш бізнес належить до хлібопекарської промисловості: хлібозаводи, хлібокомбінати, пекарні, кондитерські цехи, - тоді ми можемо побудувати надійне партнерство. Ми беремо участь як у вдосконаленні, наданні сервісного обслуговування так проектуванні, розробці та запуску нового обладнання для Ваших потреб.

Послуги

ТІСТОМІС

Тістоміс є одним з найважливіших елементів хлібопекарського і кондитерського виробництва.
За допомогою цієї машини можна отримати рівномірну, однорідну масу потрібної консистенції, без грудочок і нерозчинених інгредієнтів, що головним фактором для смачного готового виробу.
Конструкція тістомісильної машини передбачає наявність трьох складових: місильного елемента, ємності для замісу і приводу. Перший може бути представлений у формі спіралі, лопаті, однієї-двох петель, вилки. Він насичує тісто киснем, що робить продукт пишним.
В основі роботи приводу лежить один з трьох принципів: ремінний, зубчастий або ланцюговий. Цей механізм запускає в роботу всю систему.

РоЗкатка тіста

Розкатка - це послідовний процес стиснення тіста між двома валами, що обертаються в протилежному напрямку з метою зменшення його товщини. Для отримання необхідної товщини тіста для створення кінцевого виробу використовують різні пристосування: сателітні головки, розгортальні машини, калібратори і т.д. При цьому вплив перерахованих вище пристосувань на тісто впливає на реологічні характеристики тіста. Даний етап є важливим і вимагає суворого контролю з метою забезпечення однорідної і гарної форми виробів відповідно до очікувань споживачів

КАМЕРА ВИСТІЙКИ ТІСТА

Камери вистійки тіста призначена для вистійки заготовок для хлібобулочних та кондитерських виробів.
Вистійка тіста - це важливий технологічний процес, який полягає в тому, що дріжджі активно переробляють доступний їм цукор, утворюючи вуглекислий газ, який збирається в пухирці і за рахунок цього піднімає тісто. Важливими фактором для цього процесу є певна стабільна температура та вологість.

Камери вистійки, які ми виготовляємо дозволяють підтримувати необхідну температуру в необхідних технологічних рамках за допомогою встановленої автоматики.

Наші спеціалісти добре розуміють специфіку даного обладнання та враховують всі важливі фактори для отримання якісного кінцевого продукту. Сучасна техніка та автоматика дозволяє проектувати надійні та комплексні рішення для рівномірної циркуляції гарячого повітря, необхідного вірня вологості та дотримуватися одного рівня потрібної температури.

Візки, стелажі, столи

Візки, стелажі, столи є необхідним інвентарем на хбібопекарському, чи кондитнрському виробництві.
Вони мають бути не лише якісно виготовлені, а й легкі у використанні, зручні у переміщенні та мають поміщати велику кількість продукції.

ПІЧ

Піч, або пекарська шафа відіграє найважливішу роль у якості кінцевого продукту.Конструкція усіх типів наших пекарських шаф забезпечує рівномірний нагрів по всьому об'єму. А обертання вагонетки забезпечує однаковий нагрів дек і хлібних форм, що дозволяє отримувати рівномірну випічку хлібобулочних і кондитерських виробів. Потужні парогенератори дозволяють виробляти велику кількість водяної пари, що сприяє утворенню якісної та блискучої скоринки, та зумовлює зменшення висихання хлібобулочних виробів. Система газовидалення створює додатковий приплив атмосферного повітря для зниження концентрації газів в пекарній камері.

Ми розробляємо та встановлюємо надійне рішення під Ваші обсяги та потреби.

ПАРАКОНВЕКТОР

Параконвектор відіграє важливу роль в гарячому цеху починаючи від закладу громадського харчування закінчуючи хлібобулочним виробництвом.
Цей пристрій працює у трьох варіантах:
- технологія конвекції (циркуляції гарячого повітря)
- використання парогенератора (забезпечення наявності пара в камері)
- комбінований спосіб приготування їжі (поєднання двох попередніх).

Основним елементом пароконвекторів є сама піч, або як її ще називають, робоча камера. Зазвичай вона виготовляється в безшовному варіанті, без кутів та легко піддається гігієнічній обробці. Важливо заувадити, що така піч завжди є герметичною при повному закриванні дверцят.

Наявність пару в печі запобігає підсушування продуктів, а наявність гарячого повітря гарантує рівномірне прожарювання.
Головною перевагою використання параконвектора в гарячому цеху, чи кондитерській пекарні є зниження часу приготування продукту.

ГЛАЗіровка

Ми проектуємо, розробляємо та встановлюємо машину, яка покриває тістечка, цукерки, торти, кекси кондитерським напівфабрикатом.

Встановивши декоратор до глазуровки можна наносити на виріб різноманітні візерунки.